کارآفرینی

هدف ازکارآفرینی باید برای برطرف کردن نیازهای جامعه باشد ومهم تر ازهمه کارآفرین موفق باید با انگیزه وپرتلاش فعالیت های خود را پیوسته وبدون خستگی تا آخر مسیر ادامه دهد.

ایده در کارآفرینی چیه؟

ایده درکارآفرینی یکی ازمفاهیم کلیدی دررشد وپیشرفت درکسب وکارها می باشد که درجامعه امروزی شاهد کسب وکارهای پر رونق وپردرآمدی هستیم که شروع آن با یک ایده فوق العاده همراه بوده است.ایده ها درکارآفرینی کلید های پیشرفت ما هستند که میتوان گفت که بدون ایده چیز زیادی برای اجرا وجود ندارد ویکی از کلید های اجرا برای یادگیری است.

ایده ها به تنهایی نمیتوانند باعث ایجاد نوآوری شوند.هدف ازایده پردازی فقط تولید تعداد زیادی ایده نیست بلکه به کیفیت هم باید توجه زیادی داشت.واین نکته رو درنظر داشته باشید که همه ما در طول روز بدون اینکه متوجه شویم درحال ایده پردازی برای حل مسئله ومشکلات خود هستیم.

اصلی ترین بخش کارآفرینی به درآمدزایی آن برمیگردد وبه همین دلیل ایده پردازی باید به ایجاد وافزایش درآمد کمک کند. ایده پردازی به این معنا ومفهوم نیست که کارآفرین ایده جدید یا نو را معرفی کند بلکه یک اجرا خوب و یک ایده قدیمی هم میتواند کسب وکار تازه ای را هم راه بیندازد.

واردات محصولات کمیاب،صادرات به مکان های دیگر وارائه خدمات درکسب وکار باروش های نوین را میتوان به عنوان روش های ایده پردازی درکارآفرینی دانست.

کارآفرینی یک واژه انگلیسی به معنی Entrepreneur میباشد که اصالتا یک ریشه فرانسوی دارد که برای اولین بار درسال 1723 میلادی برای توصیف فردی که باپذیرفتن ریسک اقتصادی، وبا امیدواری به سودآوری، یک کسب وکار را راه اندازی ومدیریت کند. کارآفرینی درحقیقت شروع کاری تازه است که با درنظر گرفتن همه جوانب ازجمله خوبی ها وبدی هاوتلاش برای رسیدن به هدف موردنظر می باشد.

آیا کارآفرین ها ریسک پذیر هستند؟

در حقیقت به آغوش کشیدن ریسکی است که درخلق اجرای ایده های جدید به وجود می آید.ایده های جدید همیشه با شک وتردید همراه اند،چه بسا که نتیجه اجرای ایده مثبت هم نباشدیا ثمری نداشته باشد، بنابراین کارآفرین برای به ثمر رسیدن زحمات خودباید صبور وریسک پذیرباشد.اگرشماهم جزآن دسته ازافرادی هستید که باشنیدن کلمه ریسک دچاراسترس وترس می شوید هرگز به عنوان یک کارآفرین فعالیت نکنید.

از مهم ترین عواملی که کارآفرینی را تحت تاثیر خود قرار میدهد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

عوامل فردی موثر در کارآفرینی

  • عوامل فردی،با شایستگی وتوانمندی های شخص کارآفرین درارتباط باشند:
  • ابتکارعمل:کارآفرین بدون نیاز به دستورات دیگران دست به کار می شود:
  • پشتکار:درهرشرایطی برای غلبه بر موانع باید تلاش کرد وهرگز ناامید نشود.
  • اعتمادبه نفس:قدرت تصمیم گیری دراجرای ایده های خلاق وموفق را درخود ببیند.

کارآفرینی

کسب وکارهای کوچک

بیشتر کارآفرین ها واستارتاپ ها را می توان درگروه کسب کارهای کوچک دانست.به عنوان مثال 5.7 میلیون کسب وکار درایالات متحده وجود دارد که معادل 99.7 درصد کل شرکت های فعال دراین کشور می باشد که 50 درصد ازشاغلین غیردولتی دراین کسب وکارهای کوچک به کارمشغول هستند.

کارآفرینی اجتماعی

کارآفرینی اجتماعی میتواند بر روی خلق آثار خود تمرکز داشته باشد تا بتوانند نیازها ومشکلات اجتماعی راحل کنند، اما برخلاف استارتاپ ها هدف آنها تبدیل کردن جهان به جای بهتر زندگی کردن است نه درگرفتن سهمی ازبازار برای سودآوری وبنیانگذاری آن درکارها.

چه ویژگی هایی میتواند باعث موفقیت یک کارآفرین شود

  1. داشتن یک برنامه ریزی درست ودقیق ازهمان روز اول
  2. تامین سرمایه موردنیازبرای شروع کسب وکار
  3. تهیه تجهیزات
  4. تحلیل درست بازار قبل ازهر اقدامی در جهت کسب وکار
  5. انتخاب مکان مناسب برای اجرای ایده های خلاق خود
  6. کاهش هزینه
  7. تحلیل رقبا
  8. داشتن برنامه ریزی برای بحران های احتمالی وغیرقابل پیش بینی درآینده

کارآفرین های مبتکر

کارآفرین هایی که ایده های کاملا جدیدی دارندومدل کسب وکار تازه ای را به جامعه تزریق میکنند.

کارآفرین سخت کوش

این افراد میخواهند یک کسب وکار کوچک را به کسب وکارهای بزرگ تبدیل کنند.مارک کوبان موسس سایت یاهو را میتوان جزء این دسته قرار داد.او با روزنامه فروشی،فروش کیسه های زباله، وحتی تمبر فروشی به این مرتبه از رشد اقتصادی رسیده است.

کارآفرین پیرو

کارآفرین هایی که ایده های دیگران را کپی کرده وآن را با ورژن جدیدتر وکمی بهتر درجای دیگر اجرا می کنند.

ایده در کارآفرینی

نقش برنامه ریزی درکارآفرینی چیست؟

اگربرنامه ای برای آینده ندارید یک برنامه قدرتمند برای خود تدارک ببینید،همین جمله کوتاه نشان دهنده ی قدرت بالای برنامه ریزی برای کارآفرینی می باشد.یکی ازدلایل اصلی شکست خوردن کارآفرین ها نداشتن یک برنامه ریزی درست واصولی است.برای ایجاد یک برنامه دقیق به نکته های زیر دقت کنید:

  • همه چیز را دربرنامه ریزی خود درنظر داشته باشید
  • یک برنامه منعطف بچینید
  • برای بحران ها برنامه ریزی داشته باشید
  • زمان بندی را برنامه خود داشته باشید
  • سخت ترین ها را دراولویت قرار دهید
  • زمانی برای استراحت وتفکر درنظر بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت نام