روابط عمومی

انتخاب رشته تحصیلی وانتخاب شغلی مناسب ازجمله مواردی است که درآینده فرد تاثیر زیادی دارد.انتخاب رشته تحصیلی وانتخاب شغل ارتباط بسیار نزدیکی با یکدیگر دارندونمیتوان این دو را جدا ازهم درنظر گرفت.یکی از رشته هایی که داوطلبان کنکور میتوانند آن را در دفترچه انتخاب رشته کنکور مشاهده نمایند رشته روابط عمومی می باشد.

دانش آموختگان رشته روابط عمومی بایستی یکسری توانایی لازم، در انجام کارها مسئولیت های مشخصی داشته باشند ازجمله مهارت هایی که باید به غیرازمطالعه دروس دانشگاهی کسب نمایند، قدرت،تفکرسریع وتحلیل شرایط، سطح زبان انگلیسی بالا،مهارت نوشتاری و… می باشدکه لازم به ذکر است که این افراد باید از روابط عمومی بالاتری برخوردارباشند تابتوانند با مخاطبان وسایرسازمان ها ارتباط برقرار کنند.قابل توجه داوطلبانی که مایل به انتخاب این رشته هستند، رشته روابط عمومی در دانشگاه آزاد،پیام نور،وعلمی کاربردی پذیرش داردوافرادی که شرایط لازم را داشته باشند میتوانند دریکی از دانشگاه های مربوطه ادامه تحصیل دهند.

همچنین متقاضیان گرامی برای کسب اطلاعات بیشتر وراهنمایی در زمینه بازارکار در رشته روابط عمومی،نحوه ورود به هرکدام از دانشگاه ها،آخرین رتبه قبولی وتمامی این زمینه ها را میتوانید با تیم دپارتمان توسعه وتوانمند سازی در ارتباط باشید.

بازارکار رشته روابط عمومی

کارشناس روابط عمومی یک پل ارتباط بین شرکت ومشتریان است این شخص در واقع با استفاده از راهکارهای جدید وعلمی از طریق سخنرانی،برگزاری همایش،مصاحبه ،وفعالیت هایی ازاین دست به معرفی شرکت های مورد نظردر جامعه وارتقا سطح ارتباط با مشتریان می پردازد.

رشته روابط عمومی

دروس رشته روابط عمومی در مقطع کاردانی

دروس رشته روابط عمومی درمقطع کاردانی 70 واحد میباشد.مدت زمان تحصیل درمقطع کاردانی 2 سال می باشد ودانشجویان به شرط گذراندن موفقیت آمیز بودن وتمام واحد ها مدرک کاردانی خود را کسب نموده وسپس وارد بازار کار رشته روابط عمومی خواهند شد.

کاربینیمراسم تشریفات
روانشناسی اجتماعیرسانه شناسی
هنر وارتباطاتوبلاگ نویسی
حقوق فرهنگی ورسانه ایمخاطب شناسی
خبر نویسیاصول سخنوری
نظرسنجیمتون تخصصی
ارتباط تصویریمبانی روابط عمومی
اصول وفنون تبلیغاتکارورزی(1)

رتبه قبولی رشته روابط عمومی در دانشگاه روزانه

رشته روابط عمومی از زیرشاخه های علوم انسانی است.این رشته هم به صورت با آزمون وهم به صورت بدون آزمون پذیرش دارد.معیارپذیرش بدون کنکور براساس معدل کل متقاضی می باشد.

رشته روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی

آن دسته از داوطلبانی که به دلایل های مختلفی نتوانسته اند درکنکور سراسری شرکت کنند وآزمون بدهند ویا موفق به کسب رتبه مجاز دراین رشته نشده اند میتوانند رشته روابط عمومی را در دانشگاه علمی کاربردی ادامه بدهند.البته این رشته در دانشگاه علمی کاربردی در هر رو مقطع کاردانی وکارشناسی پذیرش دارد.و همچنین برای ثبت نام دراین رشته میتوانید دریکی از نوبت های مهرماه وبهمن ماه در سایت سازمان سنجش اقدام کنید.

Public relations major

رشته روابط عمومی دانشگاه پیام نور

داوطلبان می توانند پس از شرکت درکنکور سراسری ودریافت کارنامه اولیه خود درصورت کسب رتبه حد مجاز در این رشته را در اولویت های انخاب رشته ی خود قرار دهند.دانشگاه پیام نور در سال های اخیر ظرفیت های بسیار خوبی از رشته روابط عمومی جهت پذیرش ازخودشان داده است.

رشته روابط عمومی دانشگاه آزاد

دانشگاه آزاد به عنوان یکی از محبوب ترین دانشگاه کشور دروس روابط عمومی را ارائه می دهد.با ادغام کنکور سراسری وآزاد کافی است که متقاضیان این رشته پس از دریافت نتایج اولیه با مراجعه به سایت سازمان سنجش این رشته را درلیست اولویت های خود انتخاب کنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت نام