حسابداری

حسابداری یکی از پرکاربردترین رشته ها می باشد که سالیانه متقاضیانی زیادی برای ادامه تحصیل دراین رشته ثبت نام می کنند.که هر کدام از داوطلبان می توانند ازطریق شرکت در کنکور وهم براساس سوابق تحصیلی دراین رشته درس بخوانند.اگر شما هم جزء داوطلبان تحصیل بدون کنکور هستید برای ادامه تحصیل دراین رشته می توانید با تمامی دیپلم های ریاضی ،تجربی، انسانی، وحتی فنی وحرفه ای اقدام کنید.لازم به ذکر است که بدانید در حال حاضر دانشگاه های سراسری ، آزاد اسلامی ، پیام نور، علمی کاربردی، بدون کنکور دانشجو می پذیرد.

زمان ونحوه ثبت نام حسابداری بدون کنکور دانشگاه سراسری

زمان ونحوه ثبت نام رشته حسابداری بدون آزمون در دانشگاه های سراسری برای نیمسال اول (مهرماه) ازمردادماه تا اوایل شهریور وبرای نیمسال (بهمن ماه) از آذرماه تا بهمن ماه درنظر گرفته شده است.نحوه ثبت نام بدون کنکور سراسری به این صورت است که پس از ورود به سامانه سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org وکلیک کردن بر روی گزینه سراسری وسپس در صفحه بعد میتوانید گزینه ثبت نام وپذیرش دانشجو صرفا براساس سوابق تحصیلی را درزمان مقرر اعلام شده جهت ثبت نام مشاهده کنید.

نهایت برای خرید کارت اعتباری اقدام کرده وپس از پرداخت هزینه وتکمیل فرم واطلاعات شخصی، شماره سریالی را دریافت میکنید که این شماره سریال برای ورود به مرحله اصلی روند ادامه ثبت نام ضروری می باشد.

شرایط ثبت نام حسابداری بدون کنکور سراسری

در داخل دفترچه انتخاب رشته بدون کنکور سراسری شرایط عمومی واختصاصی جهت پذیرش دانشجویان ارائه شده است که شرایط ثبت نام بدون کنکور به شرح زیر می باشد:

شرایط عمومی

  1. اعتقاد به دین اسلام ونداشتن دشمنی
  2. متناسب بودن شرایط جسمانی و روانی داوطلب با رشته موردنظر
  3. نداشتن سابقه فساد اخلاقی درطول دوران تحصیلی

شرایط اختصاصی

  1. داشتن یکی از مدرک های دیپلم 4 ساله قدیم یا دیپلم متوسطه 3 ساله ،دیپلم فنی وحرفه ای ، کاردانش برای ثبت نام در دوره های کاردانی
  2. داشتن مدرک مقاطع بالاتر مانند کارشناسی ارشد، دکتری،برای ثبت نام درمقطع کارشناسی ناپیوسته نیزمورد قبول می باشد.
  3. پذیرش دانشجو صرفا براساس سوابق تحصیلی یعنی همان معدل کتبی دیپلم متناسب با رشته انتخابی می باشد
  4. دانش آموزان پایه دوازدهم نظام جدید که هنوز امتحان های نهایی خود را به پایان نرسانده اند میتوانند در زمان ثبت نام رشته حسابداری بدون کنکور نیمسال اول شرکت کنند وبعد از دریافت کارنامه معدل خود را ارائه دهند.
حسابداری

رشته حسابداری مناسب چه افرادی است؟

اولین ومهمترین فاکتور برای انتخاب این رشته به عنوان رشته دانشگاهی علاقه به درس ریاضی است،که داوطلبان باید قدرت تجزیه وتحلیل بالایی داشته باشند تا مسائل ریاضی را به خوبی درک کنند. بنابراین افرادی که به عنوان حسابدار مشغول به فعالیت هستند باید فردی مطمئن و وقابل اعتماد باشند وبه درستی وبدون هیچ تردیدی تمامی اطلاعات را گزارش دهند.

رشته حسابداری درمقطع کارشناسی چند سال است؟

درمقطع کارشناسی 4 سال میباشد که دانشجویان باید درطی این مدت زمان 160 واحد درسی مختلف را مطالعه کنند وپس ازآن فارغ التحصیل شوند که براساس همین دروس به واحد های مجزایی تقسیم میشوند که شامل موارد زیر میباشد:

  1. دروس عمومی : 20 واحد
  2. دروس پایه : 50 واحد
  3. دروس تخصصی : 70 واحد
  4. کارآموزی: 10 واحد
  5. کارآموزی معادل : 10 واحد

گرایش حسابداری درمقطع ارشد

در مقطع کارشناسی هیچ گرایشی ندارد،اما این بدین معنا نیست که داوطلبان درمقطع کارشناسی ارشد با گرایش هایی روبرو نیستند بلکه درمقطع کارشناسی ارشد گرایش های مختلفی دارد.دوره کارشناسی ارشد درحالت معمول 32 واحد دارد که این 32 واحد در مقطع کارشناسی ارشد شامل دروس پایه ، دروس تخصصی،دروس اختیاری،وپایان نامه است که داوطلبان این دوره را درمدت زمان 2 سال معادل 4 ترم تحصیلی سپری میکنند.

گرایش ها درمقطع کارشناسی ارشد

  1. حسابداری
  2. حسابرسی
  3. منابع انسانی
  4. مدیریت
  5. حسابداری دولتی
  6. حسابداری مالی
  7. حسابداری صنعتی
  8. حسابداری عمومی

گرایش هادرمقطع دکتری

دانشجویان میتوانند این رشته را ازمقطع کاردانی تا مقطع دکتری ادامه تحصیل دهند که تعداد واحد های درسی آن درمقطع دکتری 36 واحد است که دروس هر واحد شامل موارد زیر میباشد:

  • دروس اصلی : 10 واحد
  • دروس انتخابی : 8 واحد
  • دروس رساله : 18 واحد

می باشد لذا رشته حسابداری درمقطع دکتری هیچ گرایشی ندارداین بدین معنا است که تمامی متقاضیان درمقطع دکتری باید رشته حسابداری را با گرایش حسابداری مطالعه کنند.

زمان ونحوه ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد

داوطلبانی که تمایل به شرکت در رشته حسابداری بدون آزمون دانشگاه آزاد دارند می توانند درهر دو نیمسال (مهرماه) ونیمسال دوم(بهمن ماه)برای ثبت نام خود اقدام کنند.زمان وتاریخ دقیق ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد توسط سازمان سنجش در سایت اعلام می گردد.ثبت نام وپذیرش نیمسال اول به طور معمول ازمردادماه آغاز وتا مهرماه طول میکشد،گفتنی است که دراین زمان نه تنها برای رشته حسابداری بلکه در تمامی رشته های دانشگاه آزاد وسراسری یکسان میباشد.

مراحل ثبت نام حسابداری بدون کنکور دانشگاه آزاد

  • ورود به سامانه دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی azmoon.org
  • انتخاب ثبت نام در مقطع کاردانی وکارشناسی پذیرش براساس سوابق تحصیلی می باشد.
  • خرید کارت اعتباری
  • دریافت کد 8 رقمی مربوط به کارت اعتباری
  • انتخاب ازمیان کد رشته محل داده شده برای رشته حسابداری
  • انتخاب تکمیل فرآیند ودریافت کد پیگیری وشماره پرونده

شرایط ثبت نام حسابداری بدون آزمون دانشگاه آزاد

همان طور که اشاره کردیم رشته حسابداری بدون آزمون دانشگاه آزاد در مقطع های مختلف کاردانی ناپیوسته وکارشناسی پیوسته یا ناپیوسته ارائه میگردد.شرایط هرکدام ازمقطع ها نیز با یکدیگر متفاوت می باشد که برخی ازاین شرایط عبارتند از:

  1. پذیرش دانشجو به صورت اینترنتی انجام میشود.
  2. ثبت نام در رشته حسابداری کاردانی پیوسته تنها برای افرادی می باشد که دارای مدرک دیپلم فنی وحرفه ای یا کاردانش دارند صورت می گیرد.
  3. برای کاردانی ناپیوسته دارندگان مدرک دیپلم نظری،(یعنی یکی از رشته های ریاضی، تجربی ،انسانی،) قادر به ثبت نام می باشند.
  4. متقاضیان دوره کاردانی پیوسته حداکثر مجاز به انتخاب 20 کد رشته می باشند.

زمان ومراحل ثبت نام رشته حسابداری بدون کنکور علمی کاربردی

هنرجویانی که میخواهند این رشته را در دانشگاه علمی کاربردی بگذرانند نیز می توانند در مقطع کاردانی وکارشناسی ناپیوسته در هردو نیم سال اول ودوم جهت ادامه تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام خود را انجام دهند که نحوه ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی بدون کنکور نیز با دانشگاه سراسری یکسان است.داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه سازمان سنجش ازمیان گرایش های مختلف یکی را انتخاب کنند.

Applied scientific accounting

معدل مورد قبول برای ورود به رشته حسابداری

برای ورود به هر رشته ای باید شرایط ثبت نامی آن را درنظر بگیرید، برای ورود به این رشته حداقل معدل باید 14 باشد،این حداقل معدل برای دانشگاه های مختلف مهم می باشد.اگر نمرات به شکلی باشد که معدلتان به حد 14 برسد به راحتی میتوانید در رشته حسابداری ثبت نام کنید.اگر انتخاب شما دانشگاه های دولتی است باید تلاش خود را بیشتر کنید به این منظور که حداقل معدل قابل قبول دراین دانشگاه ها با بالاتراز 18 درنظر میگیرند اما سایر دانشگاه ها بالای 14 است ودر بسیاری از دانشگاه ها به شرط معدل وبدون کنکور هم دانشجو حسابداری می پذیرند.

آیا رشته حسابداری سخت است؟

بدون شک هر رشته ای سختی خاص خودش را دارد اما این بدین معنا نیست که یک رشته 100 درصد سخت ورشته دیگر 100 درصد آسان است.این رشته هم نیز مانند سایر رشته های پر درآمد دشواری های خاص خودش را دارد،بنابراین اگر به رشته ریاضی علاقه ندارید بهتر است به سراغ این رشته نروید.

بازارکار رشته حسابداری

یکی ازدلایل مهمی که موجب میشود داوطلبان به سراغ این رشته بیایند بازار کاراین رشته میباشد.رشته ای است که بازارکار مناسبی دارد بنابراین داوطلبان پس ازفارغ التحصیلی به راحتی میتوانند وارد بازار کارشوند وشغل مناسبی برای خود داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت نام